/רחל עינב
קג קמח שטימל לפיצה
2 כפות שמרים יבשים
רבע כוס שמן זית
כף מלח
2 כפות סוכר
600 מג מים מהברז
במקיסר עם וו לישה להוסיף קמח ושמרים וסוכר לערבב להוסיף את המים .ללוש 5 דק
להוסיף מלח תוך כדי לישה
להוסיף שמן זית
ללוש כ10 דק
לכסות עם נילון נצמד להתפחה
לאחר שהבצק הכפיל את עצמו
להוריד אויר לעבד ביד את הבצק כ3 דק
להתפחה נוספות.כחצי שעה
לחלק את הבצק 250 גר ל4 חלקים. להתפחה נוספת לרבע שעה
לפתוח כל חלק עם ידים משומנת בשמן זית .למרוח רוטב ולהוסיף מה שאוהבים לאפות על אבן טאבון.כ10 דק
.
רוטב פיצה
2 קופסאות קטנות של עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
כף אורגנו
כף זעתר טרי
מלח פלפל שחור גרוס פפריקה מתוקה. שבבי צ'ילי .שמן זית רבע כוס מים לערבב .
לפזר גבינה קשקבל מגוררת.גבינה מוצרלה.זיתים שחורים וירוקים תירס.בצל אדום..מה שבא לכם.
הבצק מדהים…