בצק:
1 ק"ג קמח,
2 כפות שמרים יבשים,
2 כפות סוכר,
חצי כוס שמן,
3 כוסות מים פושרים,
1 כף מלח מלאה
ללוש לפחות 10 דקות ולהניח להתפחה
להכין רוטב מ
עגבניות מגורדות מקופסא רסק עגבניות
שמן זית
מעט אורגנו
פלפל שחור
כפית פפריקה
מלח לפי טעם
כפית אבקת שום
לבשל רוטב סמיך
כאשר הבצק מוכן לפתוח לעיגולים למרוח מהרוטב ולהוסיף גבינה צהובה, תירס, פטריות מה שאוהבים
טעם נוסף:
5 כפות שמן זית,
כפית שום כתוש,
מעט מלח,
זעתר עם שומשום
לערבב טוב ובעזרת מברשת למרוח על הבצק
לרוטב הזה מומלץ גבינת פטה מגורדת וניתן להוסיף עגולי פלפל חריף
לאפות בתנור חום 200 מעלות בקומה הגבוהה בתנור למשך 10 דקות
פיצה יאמי יאמי …
בצק מעולה