Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק
4 כוסות קמח
חצי כף סוכר
כוס וחצי מים חמימים
כף שמרים
חצי כפית מלח
ללוש הכל יחד כ7 דקות
את המלח לשים בסוף
מנוחה של 40 דקות
ללוש שוב
לחלק לכדורים(10)
מנוחה נוספת כ20 דקות
הכנת הרוטב
5 עגבניות מרוסקות
כף פפריקה
כף אורגנו
חצי כפית מלח
חצי כפית פילפל לבן
1 קופסת רוטב עגבניות קטנה
1 כפית שום כתוש
כפית סילאן

במחבת
מחממים שמן
ושמים את העגבניות
ומבשלים כ5 דקות
מוסיפים בהדרגה את רוטב העגבניות..פפריקה..שום.
פילפל..אורגנו ובסוף את הסילאן
אחרי על הוספה לערבב טוב
ממשיכים ל5 דקות נוספות

מילוי הפיצה
גבינה צהובה מגורדת
גבינה צפתית מפוררת
גבינה בולגרית מפוררת
זיתים פרוסים
פילפלים קלויים קצוצים
מרדדים כל כדור
מורחים מהרוטב
ומפזרים גבינה צהובה
מעל גבינה צפתית/ בולגרית
פילפלים קלויים
וזיתים מעל
ב2 האחרונות
מרחתי מטבוחה ופיזרתי
גבינה צהובה וזיתים

180 מעלות
30/40 דקות

פיצות  אישיות
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים