Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

לבצק :
3 כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
להכניס למיקסר לערבב מעט ולחכות 10 דקות שהשמרים יתחילו לעבוד
להוסיף קמח בהדרגה
(יצא לי קילו פחות כוס)
באמצע להוסיף כף וחצי מלח
כשנוצר בצק אחיד להוסיף רבע כוס שמן זית ולהמשיך לערבל עוד 8 דקות
להתפיח שעה להוריד אויר ולהתפיח עוד חצי שעה
אני הכנתי עיגולים של 300 גר
פתחתי כל עיגול שמתי מהבשר
פיזרתי שומשום בקצוות
לאפות 190 מעלות עד להזהבה
בשר :
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
שום כתוש
כוסברה קצוצה
מלח פלפל כמון
וכוס שלמה של פאסאטה (רוטב עגבניות חלק בבקבוק זכוכית)
לערבב טוב ולהניח על הבצק
לזעתר
למרוח על הפיצה שמן זית וכמות נדיבה של זעתר עם שומשום

פיצות בשר / זעתר_מתכון של די שיקר
די שיקרספר המתכונים של
מתכון של

די שיקר

30 מתכונים