מצרכים
חומרים ל- 3 פיצות דקיקות
* ½3 כוסות קמח (500 גר')
* כף שמרים יבש
* 2 כפיות סוכר
* 3 כפות שמן זית
* 1 כף מלח שטוחה
* ¼1 כוסות מים
חומרים לרוטב
* 3/4 כפות רסק עגבניות
* 3 כפות שמן זית
* 4 כפות מים
תוספות לפיצה
* 100 גרם מוצרלה מגוררת
* 1 כוס גבינת פטה מגוררת
* 3 עגבניות חתוך לפרוסות
* בזיליקום ואורגנו 3 צבעי
* צבעי הגמבות מי שרוצה( זיתים פטריות)3 עגבניות חתוך לפרוסות
אופן ההכנה:
בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את הקמח, השמרים, המלח והסוכר במהירות איטית כ-2 דקות. מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומערבלים כ- 8 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים אותו בתוכה, כך שיכוסה בשמן מכל צדדיו.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה
הכנת הרוטב: מערבבים את רסק העגבניות ושמן הזית ואורגנו ושומרים בצד.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומניחים
מרדדים כל חלק לעלה דק, ניתן לרדד ישירות על נייר אפייה משומן קלות, ונותנים לבצק מנוחה של20 דקות
מורחים הרוטב ומפזרים את התוספות.
מניחים על גבי התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כ- 15 דקות.
תכינו בהנאה ובשמחה בתיאבון❤️מרינה ציאנורוב