Share with:


בשרי

אופן הכנה

עוף או חזה עוף רצועות.
בצל סגול פרוסות דקות
סומק
מלח פלפל
פיתה עראקית

ההכנה
מבשלים את העוף במים עם מעט מלח פלפל כשעה.
מורדים (שומריםמאת מי הבישול של העוף)מפרקים שמים בקערה מוסיפים בצל סגול ותבלינים.
פותחים פיתה עראקית מקפלים חצי שמים עוף עם בצך מפזרים תבלין סומק וסוגרים כמו סיגר קודם משני הצדדים ואז מקפלים.
מסדרים בתבנית אפיה את כל הפיתות
את מיי העוף שבישלנו בהם לוקחים מצקת ושופכים על הפיתות המגולגלות מכניסים לתנור שחומם מראש 180 .
כשמתייבש שוב שופכים עם מצקת מי עוף על הפיתות …בערך חצי שעה בתנור מוכן

יוצא מעדן!! אצלי עפים על זה
לגירסה עם החזה עוף מקפיצים במחבת (אצלי הכי הולך עם עוף)
וממשכים אותו דבר כמו עם העוף..

פיתה עיראקית עם עוף ובצל סומק בתנור
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים