כוס חדפעמי חם
בקערת המיקסר שמים
50 גר' שמרים טריים
כף גדושה סוכר
כוס מים חמימים
מערבבים ומשאירים בצד מס' דקות
מוסיפים לקערה
4 כוסות קמח
כף מלח
מתחילים ללוש
ומוסיפים בהדרגה
חצי כוס מים חמימים
לשים כ5 דקות
ומוסיפים בהדרגה
רבע כוס שמן
לשים כ3 דקות נוספות
משמנים את הבצק
מעצבים לכדור
מתפיחים כשעה
קורצים כדורים(70גר')
מסדרים בתבנית מרופדת
עם תחתית כוס רטובה
לוחצים במרכז כל כדור ויוצרים גומחה
אפשר להרחיב אותה בעזרת היד/כפית
בבכל גומחה שמים כל רוטב עגבנית שרוצים
אני שמתי מטבוחה
מעל מפזרים גבינה צהובה מגורדת.זיתים פרוסים ושומשום
180 מעלות
25/30 דקות
עד השחמה