בצק קבוע שלי לחלות ולחמניות
*
בצק
לשים בקערה
2 כפות שמרים יבשים
כף גלוטן -משפר את כל בצקי שמרים
3 כפות סוכר
2 +1/2 כוסות מים חמימים
לערבב הכל להמתין 5 דקות
להוסיף כף מלח
חצי כוס שמן
קילו קמח רגיל מנופה
ללוש לבצק נעים מעט דביק ללוש 10 דקות זה שלב חשוב לרכות המאפים לכסות לתת תפיחה 40 דקות .
לחלק את הבצק לכדורים
לשטח מעל עם מערוך להוסיף רוטב ופרוסה צהובה .
רוטב
כף רסק עגבניות
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית אורגנו
לערבב
להוסיף חצי כפית בכל פיתה
לסגור ולהפוך כשהסגירה כלפי מעטה
לחמם מחבת על להבה בינונית לאפות משני צידיו
באהבה ממני אסיה גילעדוב