1 קג קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שומשום
1/4 כוס שמן
1 כף אורגנו יבש
3 כוסות מים פושרים כוס חד פעמי חם 200 מ"ל
לקישוט
צלחת עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח
שומשום
אופן ההכנה
ללוש את חומרי הבצק לקבלת בצק רך ונעים לכסות ניטה ולהתפיח עד שמכפיל את עצמו
ללוש ושוב התפחה
לחלק לכדורים 15 יחידות לקמח מעט
ולתת לנוח 10 דקות
לחמם תנור 200 מעלות
לשים בתבנית נייר אפיה
לקחת כדור לעשות חור באמצע ולשטח את הכדור לפיתה ו לפתוח את החור לעיגול
להרטיב משני הצדדים בצלחת עם המים ולתבול בשומשום משני הצדדים
להניח בתבנית ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה