Share with:


פרווה

אופן הכנה

פיתות שהכנתי בנינג'ה !
לכל מי שאין מכשיר גריל חשמלי לפיתות אפשרי להכין גם בנינג'ה ניסיתי ויצא לא רע בכלל !
מכינים בצק רגיל לפיתות ומכניסים שתי פיתות כל פעם על עוצמת גריל הכי גבוהה לשלוש דקות בערך הופכים לצד השני לעוד דקה וחצי בערך ! מתכון לפיתות 👇
מתכון לפיתות ביתיות 👇

בקערה:
1 קילו קמח מנופה
1 כף שטוחה מלח
לערבב את כל החומרים היבשים.
לעשות גומה באמצע ולשים בתוכה
2 כפות שמרים,
חצי כפית סוכר,
חצי כוס מי ברז ,
נותנים לזה מנוחה כ 5 דקות ורק לאחר מכן
מוסיפים לתוך הקערה :
רבע כוס שמן
ומים לפי הצורך בערך
3 כוסות מים בערך
ללוש היטב..
להתפיח שעה או יותר
ליצור 18 כדורים בגודל
ביצה גדולה מניחים על משטח מקומח…לשטח מעט את הכדורים בעזרת היד לצורת פיתה או כמו לחמניה ארוכה ולקמח אותם מעט להתפיח 20 דקות בערך
ולאפות בסיר גריל חשמלי משתי הצדדים .מעל להבת גז בינונית דלוקה !
טיפ ! צריך להפעיל להבה מתחת לסיר החשמלי רק עד שהפיתה תפוחה ושחומה !
חשוב לכבות את הלהבה או להזיז את הסיר מהגז אחרי שהפיתה תופחת ומשחימה על מנת שהפיתה לא תשרף !
הופכים לצד השני מזהיבים לכמה שניות ! ולא זזים לשום מקום כי זה בקלות יכול להשרף .
ובאופן הזה עושים את שאר הפיתות .
הסוד הוא ולהזיז את הסיר מהאש אחרי שהפיתה תופחת ומשחימה .ומחזירים לאש כשמתחילים כל פעם פיתה חדשה .

טיפ ממני אל לא חובה❣️
למי שרוצה להשקיע בבצק חלומי עם בועות .ללוש את הבצק פעמיים שלוש ! כל 20 דקות.סהכ התפתחה של שעה שעה וחצי טיפ שווה ביותר !!!

בהצלחה אסתי 🤲

פיתות ביתיות בנינג'ה😍_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים