1 ק"ג קמח לחם
כפית וחצי שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
3 כוסות מים פושרים
3 כפות שמן זית
הכנה :
מנפים קמח לקערה עושים גומה שמים מלח סוכר מערבבים שמים שמרים מערבבים לא לשים שמרים עם מלח וסוכר ביחד יארוס תפיחה .מתחילים ללוש מוסיפים מים בהדרגה .צריך שבצק יהיה דביק לידיים ממשיכים ללוש עד שמתחבר וניהיה גוש. שמים שמן מעל הבצק ועל קערה קצת מתפיחים .
כשבצק עלה עוברים עליו בעדינות כאילו מכנסים בו אוויר .ככה יהיו אורירים .מחלקים ל13-14 כדורים מרדדים לעיגולים מכסים נותנים לנוח עד שתנור מתחמם.
מחממים תנור ל250 מעלות מכנסים ל10דק עד שהם תופחים בתנור ומזהבים .
מוציאים מהתנור וישר מכסים עם מגבת ככה יהיו רכים ולא קשים .
בתאבון.