מתכון :
500 גרם קמח (מומלץ קמח נפלאות )
כף שמרים
2 כפות סוכר
חצי כף מלח
3 כפות שמן
1.5 כוסות מים פושרים .
אופן הכנה :
בקערה שמים שמרים סוכר וכף קמח ומים מערבבים מכסים ומחכים רבע שעה .
מוסיפים את הקמח והמלח והשמן ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים .
מתפיחים עד הכפלה .
מחלקים ל8 כדורים מכסים את הכדורים לרבע שעה .
בזמן הזה מחממים תנור בטמפרטורה הכי גבוהה בתנור עם תבנית בתחתית התנור .
מרגשים את הכדורים ומניחים על מגבת .התפחה של חצי שעה .
מניחים את הפיתות על המגש ומכניסים לתנור על רשת עד הזהבה ..