מצרכים!!
כוס אוניברסלית
5 כוסות קמח.
כף שמרים יבשים
2כפות סוכר
כפית מלח
שלוש כפות שמן
כוס וחצי מים
אופן ההכנה!!
בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב להוסיף שמן להסיף את המים בהדרגה נלוש להוסיף מלח ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה נחסה את הבצק להכפלת הנפח שעה
נוציא את הבצק נלוש נוציא את האוויר. מחלקים את הבצק ל.11 כדורים במשקל של 100 גרם לכדרר לעגול לשטח. ליצור צורה של פיתה לחסות במגבת להניח בצד לעוד חצי שעה
מחממים מחבט על הגז כשהמחבת חמה מנחים עליה פיתה כדקה וחצי מכל צד עד שהפיתה מתנפחת להוציא לכסות במגבת מטבח
בתיאבון