Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
7-8 פלפלים מתוקים
שקית בורגול בינוני
או 3 כוסות אורז
2 גזרים
2 בצלים
כוסברה
פטרוזיליה
2-3 שיני שום כתושות
2 תפוחי אדמה

שמים בקערה
שקית של בורגול בינוני (חצי קילו)
3 כפות שמן
רבע כפית מלח
מערבבים ומוסיפים
מים רותחים לקערת הבורגול עד לכיסוי הבורגול .מכסים ונותנים מנוחה בצד כ10 דקות .
להכנת מילוי אורז
בסיר שמים את האורז מכסים במלא מלא מים ומבשלים כ 8 דקות .
מסננים את האורז מהמים

בינתיים מטגנים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
לאחר 10 דקות מערבבים את הבורגול או האורז במזלג
מוסיפים לו את הבצל המטוגן
2 גזרים מגורדים
2 שיני שום כתושות
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
מתבלים ב..
רבע עד חצי כפית בהרט או ראס אל חנות
רבע כפית פלפל שחור
1 כפית מרק עוף
מערבבים את הכל וטועמים אם חסר מלח מוסיפים מעט.

חותכים מלמעלה את הפלפלים מרוקנים את הזרעים וממלאים בתערובת הבורגול או האורז

מכינים רוטב :
שמים בסיר
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
1 כף מלאה פפריקה מתוקה
2 כפות מלאות רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כפית גדושה מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית בהרט
מערבבים את כל מצרכי הרוטב
ומניחים בתחתית הסיר פרוסות של תפוחי אדמה
חצי כוס מים או מעט יותר
ומסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר צמודים זה לזה .
מכסים
ומבשלים על להבה
בינונית
מידי פעם מוזגים מהרוטב מעל הפלפלים .
ומבשלים בערך 40 דקות מפזרים מעט כוסברה קצוצה מעל ומגישים חם

בתאבון אסתי ❤️

פלפלים ממולאים אורז או בורגול_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים