כ 10 פלפלים אפשר לשלב צבעים.
2 כוסות אורז
חצי צרור פטרוזליה קצוצה דק
בצל קצוץ דק.
מיץ מלימון אחד.
כפית פלפל שחור.
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית מלח
כפית שמן זית
לערבב הכל עם האורז.
לנקות את הפלפלים ולהשאיר את מכסי הפלפלים בצד.למלא ולסגור
להניח בסיר רחב.
לרוטב:
קופסה קטנה של רסק עגבניות
קופסא עגבניות מרוסקות
בצל קצוץ
כף פפריקה
כפית פלפל שחור
כף כורכום.
כפית בזיליקום
2 כוסות מים לערבב היטב ולהטסיף לסיר הפלפלים
לבשל אש בינונית שעה מכסה סגור(עדיף מכסה זכוכית עם פתח ליציאת אדים)