Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

12 פלפלים אדומים
300 גרם בשר טחון מאודה קלות
1 בצל קצוץ דק דק
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
2\1 1 כוסות אורז
2 כפות שמן
1 כף פפריקה
מלח לפי הטעם
2\1 כפית א. מרק עוף (לא חובה)
1 כפית רסק עגבניות
2\1 כוס מים חמימים

ההכנה:

לערבב בקערה את כל חומרי המילוי..
בסיר רחב עם מצע בצל חתוך לטבעות חצויות להניח את הפלפלים
המנוקים ופתוחים למילוי..
לשים בכל פלפל 1 כף גדושה מהמילוי ולסגור .

לרוטב:

2\1 1 ליטר מים
1 כף פפריקה
1 כף רסק עגבניות
1 כפית א. מרק עוף (לא חובה)
2 כפות שמן

לשים את הכל בקערית לערבב ולהוסיף לסיר עם הפלפלים ולהביא לרתיחה.. להנמיך להבה ולבשל כ- 45 דקות או עד צמצום הנוזלים.

תהנו…

כל הזכויות שמורות C