15 חצאים של גמבה | |
1 כוס וחצי אורז עגול | |
1 בצל קצוץ =75 גרם | |
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם | |
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות= 50 גרם | |
1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם | |
חופן כוסברה קצוצה | |
1 עגבניה מגורדת | |
5 שיני שום קצוצות | |
1 כף בצל יבש | |
1 כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס | |
1 כפית פפריקה מתוקה | |
1 כף דבש | |
מלח לפי הטעם | |
לרוטב : |
|
1 בצל קצוץ | |
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות | |
כמה עלים של בזיליקום קצוצים | |
עגבניה מגורדת | |
1 כף רסק עגבניות | |
1 כף דבש | |
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם | |
מים |
בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד
לרוטב:
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דקות
מסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים
מבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות ואפשר להגיש