Share with:


צמחוני

מה צריך?

15 חצאים של גמבה
1 כוס וחצי אורז עגול
1 בצל קצוץ =75 גרם
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות= 50 גרם
1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות=100 גרם
חופן כוסברה קצוצה
1 עגבניה מגורדת
5 שיני שום קצוצות
1 כף בצל יבש
1 כפית שטוחה של פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף דבש
מלח לפי הטעם

לרוטב :

 
1 בצל קצוץ
1/2 גמבה חתוך לקוביות קטנות
כמה עלים של בזיליקום קצוצים
עגבניה מגורדת
1 כף רסק עגבניות
1 כף דבש
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם
מים

אופן הכנה

בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים וממלאים את הגמבות מניחים בצד

לרוטב:
מטגנים את הבצל עם ה גמבה עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את כל השאר במרכיבים מוסיפים חצי כוס מים , מבשלים 5 דקות
מסדרים את הממולאים מוסיפים עוד מים עד גובה הממולאים

מבשלים 50 דק עד שעה על אש נמוכה או כל הלילה בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות ואפשר להגיש

פלפל גמבה ממולא באורז וירקות
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים