8 גמבות
כוס וחצי אורז
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
5 שיני שום
2 בצל מגורד
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
לרוטב:
3 כוסות מים
2 כפות רסק
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
חצי כפית כמון
כפית שטוחה מלח
כף סוכר
חצי כפית פלפל שחור
לטגן בצל
אופן ההכנה : לטגן בצל לשים מים בסיר להוסיף תבלינים ורסק להרתיח
להניח את הפלפל הממולא ולשפוך מידי פעם לתוך הפלפלים את הרוטב לבשל שעה.
לממולאים
לרוקן פלפל לשמור את הבסיס לחתוך ולשים בצד בקערה לשים את האורז לא מבושל לשטוף טוב עד שהמים יוצאים נקיים. ועישבי התיבול קצוצים תבלינים בצל 1 מגורד שום ולמלא את הפלפלים לא עד הסוף מכיוון שהאורז תופס מקום כשהוא מתבשל.להניח ברוטב בצפיפות אחד ליד השני לתת רתיחה לבשל 15 דקות לאחר מכן לשים את הכיפה למעלה ראש הפלפל ששמנו בצד