Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקערה :
שופכים 2 כוסות בורגול דק
3 כפות שמן
רבע כפית מלח
מערבבים ומוסיפים
מים רותחים לקערת הבורגול עד לכיסוי כ 1 ס"מ מעל הבורגול.
מכסים ונותנים מנוחה בצד כ10 דקות .
בנתיים מזהיבים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
מוסיפים לבצל הזהוב
3 גזרים מגורדים
ומזהיבים קלות .
2 שיני שום קצוצות
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה

מתבלים ב:
רבע עד חצי כפית בהרט
רבע כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
מערבבים את הכל וטועמים אם חסר מלח מוסיפים 😉
חותכים מלמעלה את הפלפלים מרוקנים את הזרעים וממלאים בבורגול .

לרוטב:
שמים בסיר
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
1 כף מלאה פפריקה מתוקה
2 כפות מלאות רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כפית גדושה מרק עוף
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית בהרט
מערבבים את כל מצרכי הרוטב שבסיר ומוסיפים
2 כוסות מים רותחים .
מסדרים פרוסות עבות של תפוח אדמה בתחתית הסיר
ומעל תפוחי האדמה מסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר צמודים זה לזה .הרוטב צריך להיות שלוש רבעי גובה מהפלפלים אם חסר עוד מים מוסיפים
ומכסים את הסיר .
ומבשלים על להבה בינונית
בערך 40 דקות .

בתאבון אסתי 😋

פלפל ממולא בורגול_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים