לבשל פסטה לפי הוראות היצרן
בולונז –
לחתוך 2 בצלים לקוביות ולהזהיב במחבת עם מעט שמן
להוסיף שום פרוס או כתוש
להוסיף גבעולי סלרי קצוצים
וגזר מגורד
אפשר להוסיף גם קוביות גמבה
להוסיף רבע כוס מים שיעזור לריכוך הירקות
לאדות הכל כמה דקות ולתבל במלח פלפל פפריקה כורכום וכמון
להוסיף בשר טחון ולערבב טוב עד שהבשר מוכן
במקביל להכין רוטב עגבניות
אני הכנתי מבקבוק פאסאטה שזה רוטב חלק
הוספתי מלח פלפל פפריקה שום כתוש
מעט מרק עוף ומים לדילול
והוספתי לבשר
כשרותח להוסיף את הפסטה
(איזה צורה שתבחרו)
לערבב ביטב
בתאבון ❤️