Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חצי חבילה פסטה ארוכה חצויה לחצי

1 רסק עגבניות קטן
חצי פלפל אדום קוביות
בצל קצוץ
5 שיני שום קצוצים
התיבול…
כף פפריקה מתוקה
חצי כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
כף ש
שטוחה סוכר
כ4 כוסות מים רותחים

ההכנה…
מחממים מחבת גדולה
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את…
הבצל.שום.פלפל אדום
מטגנים מס' דקות
מוסיפים את רסק העגבניות
מערבבים וממשיכים כ4 דקות
מוסיפים את התיבול..חוץ מהסוכר
מערבבים וממשיכים כ5 דקות
מוסיפים 4 כוסות מים רותחים
את הסוכר ומערבבים
מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
מנמיכים את הגז
ומבשלים כ15/20 דקות
לבדוק ולערבב עד שהפסטה
מוכנה לאכילה
בתאבון…..
נ.ב
הצעה לתיבול לאכילה
חופן כוסברה ושמיר קצוצים
להוסיף לצלחת הפסטה..ולערבב
הטעם מושלם

פסטה וקוביות פלפל אדום ברוטב אדום_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים