Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
חבילת פסטה
מבושלת לפי הוראות האריזה
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 כוס שעועית ירוקה חתוכה
2 גמבות לקוביות
2 בצלים לקוביות
5 שיני שום קצוצות
15 עגבניות שרי חצויות
שמן

תבלינים :
מלח
פלפל שחור גרוס
כף רוטב טריאקי
כף רוטב צ'ילי מתוק או סויה

אופן ההכנה :
בסיר עם תחתית עבה יוצקים כף שמן ומוסיפים את העגבניות כך שהצד החתוך כלפי מטה עד שהשרי מקבל צבע מקורמל .
הופכים לצד השני וצורבים לכמה דקות .מוציאים את השרי מהסיר ומניחים בצד .
באותו סיר שהזהבנו את השרי יוצקים עוד כף שמן נוספת
ואת קוביות הבצל ומזהיבים !
מוסיפים את הגזר השעועית והגמבה ומזהיבים על להבה גדולה וכל הזמן מערבבים בעזרת כף עד שהכל זהוב !
ורק לאחר שהכל זהוב מוסיפים
את השום ומערבבים עם הירקות לעוד כדקה !
מחזירים לסיר את השרי ואת הפסטה המבושלת מתבלים במעט מלח פלפל שחור טריאקי רוטב צ'ילי מערבבים היטב על להבה נמוכה לשתי דקות טועמים ומתקנים תיבול אם צריך ובתאבון

אסתי ❤️

פסטה ירקות ושרי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

237 מתכונים