Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
800 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
3 בצלים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן
3 כפות סילאן
2-3 כפות סוכר

תבלינים ;
קינמון , מלח, כורכום ,אגוז מוסקט, פלפל שחור
חצי כוס חמוציות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים דק

אופן הכנה:
בסיר רחב שמן ובצל ולהזהיב היטב .
להוציא את הבצל הזהוב לכלי אחר ולשמור בצד !
להכניס לאותה מחבת את הפרגיות ולהשחים גם את הפרגיות תוך כדי ערבוב תמידי עד להזהבה והשחמה .
לקראת הסוף להוסיף כמה כפות סוכר .כל אחד ורמת המתיקות שאוהבים .
בנוסף גם להוסיף כף או 2 כפות סילאן או דבש ולהמשיך לערבב כל הזמן על אש גבוהה עד שרואים שהפרגיות מזהיבות ומשחימות
להוסיף לתערובת הפרגיות
חמוציות ואגוזי מלך ולערבב
לתבל במעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
מעט קינמון
מעט אגוז מוסקט
להוסיף את הבצל שהשחמנו
לפרגיות
לקרר ולמלא בעלי פילו משומן משני הצדדים
ולגלגל בצורת אגרול !
לאפות עד להזהבה !
להגשה ניתן לפזר מעל אבקת סוכר
ולזרזף מעל פסים של סילאן / דבש
טעים בטירוף 😋
בתאבון אסתי ♥️

מתכוןמתכון

פסטיה מרוקאית לראש השנה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

251 מתכונים