Share with:


בשרי

אופן הכנה

🔥🔥לא הספקתי לצלם אותה שלמה כבר חתכו ממנה ❤️

חבילה בצק פילו
4 כרעיים של עוף או קילו פרגיות.
5 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות.
200 גרם פיצוחים לפי בחירתכם
200 גרם שזפים. צימוקים. משמש
כפית כורכום
4 כפות סוכר חום
כפית מלח
כפית לפלפל לבן או שחור
כפית קינמון
חצי כפית הל.. עם אוהבים
חצי כוס יין אדום

אופן הכנה:
חובה!!! לצלות את העוף בתנור עם מעט כורכום מלח פלפל.
לאחר קירור מפרקים את הבשר מהעצמות וקוצצים.
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
קוצצים את. הפיצוחים מעט.
משרים את הפירות היבשים במים חמים 10 דקות.וומסננים.
בקערה גדולה שמים את העוף הפירות היבשים ואת הפיצוחים.
מתבלים ומוסיפים את היין האדום.
בתבנית עגולה משמנים מעט ומניחים על של פילו משמנים את העלה ומניחים עוד עלה 4 פעמים עושים את זה.
מפזרים את המלית מאופן שווה.
מכסים עם עלה פילו ומשמנים כל עלה ככה עושים 4 פעמים. מכניסים את הקצוות פנימה מתחת. מערבבים 2 חלמונים עם כף שמן ומורחים מעל.
אופים 190 מעלות טורבו 30 דקות.
לאחר קירור מםדרים עם אבקת סוכר וקינמון. בהצלחה 🌹🌹

פסטייה של הלייף 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים