מתכון :
כ10 תפוחי אדמה מבושלים
לרסק למחית פירה ולשים בצד להתקרר .
חצי חבילה בשר עוף טחון
להוסיף עישבי תיבול ו 1 בצל לחתוך אותו לשים הכל ביחד בסלייסר או מג׳מיקס לטחון לשים בקערה להוסיף
כפית כורכום ,חצי כפית פילפל לבן ,חצי כפית פילפל שחור ,מעט מלח לפי טעם ורבע כפית אגוז מוסקט .
לקחת את התערובת הזאת ובמעט שמן זית להקפיץ אותה במחבת ולפורר תוך כדי מעט שיתבשל ולשים בצד לקירור לבשל 2 ביצים קשות ולחתוך אותם קצוץ להוסיף לתערובת הבשר :
לאחר מכן ליצור כדור מהפירה לשים מעט מהמילוי לכסות מעל וליצור כמו קרוקט (כמו שממלאים קובה ) להניח בצד .
לחמם שמן במחבת רחבה לטבול כל קרוקט פסטלה בביצה ואחר כך בפירורי לחם ולטגן עד שמזהיב טעעעים