4 תפו"א אדומים גדולים מבושלים ומקולפים.
מועכים אותם לפירה רק עם מועך או טוחנים במטחנת בשר.
מקררים לפחות שעה.
מוסיפים כף מרק עוף
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית כורכום.
אני בחרתי למלא עם פרגיות אפשר גם עם בשר או ירקות לפי בחירתכם.
למילוי בשר:
400 גרם בשר טחון
בצל אחד קצוץ.
לטגן את הבצל עד הזהבה.
להוסיף את הבשר לטגן מעט.
לתבל כפית כמון.
כפית בהרת
חצי כפית כורכום
חצי כפית מלח
חצי כפית מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור גרוס
לטגן עוד 3 דקות לקרר
ולמלא כמו קובה
לטבול בביצה
לערבב שומשום וקמח מצה
ולצפות עם השומשום והמצה.
לטגן עד הזהבה יפה
בהצלחה 🌹🌹
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518