פסטרמה בהכנה בייתית מעלפת
טעימה ביותר בהשראת המתכונים
של הבנות המהממות בקבוצה
פרפר חזה הודו
5 שיני שום כתושות
2 כפות סויה דל נתרן
כף חרדל
פילפל צ'ילי
כפית פפריקה
כפית פילפל גרוס
2 כפות שמן זית
לשים את החזה בקערה עם כל המרכיבים לעשות מסג׳ טוב לחזה עוף
ולהשרות כמה שעות במקרר כמה שיותר הרי זה משובח מקבל טעמים ניפלאים .
לחמם את התנור ליום גבוה לשים רשת לשים את הפסטרמה על הרשת .
מתחת לשים תבנית חד פעמית עם מים .
כדי שהאדים יגרמו לפסטרמה לא להתייבש ולהישאר עסיסית .
לצלות 10 דקות בחום גבוה ואחי כן
להנמיך את החום ל 160 מעלות ולהמשיך לצלות שעה נוספת…