חומרים:⚘
חזה הודו נקבה
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות סילאן
4 שיני שום כתוש
כף שמן זית
כפית מלח אטלנטי
2 כפות צ'ילי
כפית פפריקה חריפה
כפית פלפל שחור גרוס
למשרה לילה:⚘
ליטר מים
3 עלה דפנה
4 פלפל אנגלי
כף מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
לשים בקערה מים ותבלינים למשרה את המלח העלה דפנה ופלפל אנגלי למחרת לסנן ולשטוף להניח בתבנית
נייר כסף מעל נייר אפייה
לתבל הכל עם פפריקה שום צ'ילי סילאן פלפל שחור ושום למרוח טוב על החזה הודו לעטוף ולסגור להניח בתנור 40 דקות
לקראת הסוף לפתוח את הנייר אפייה לייבש על 190
מעלות לתת להתקרר ואז לפרוס דק⚘roz