Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים נדרשים;
לשכבה התחתונה;
כוס פקאן קלוי
רבע כוס סוכר חום
25 גרם חמאה.
כפית נס קפה.
אופן ההכנה;
לטחון כוס פקאן קלוי (בבית) עם רבע כוס סוכר חום וכפית נס קפה.
להמיס 25 גרם חמאה.
לערבב ולהדק בתחתית תבנית חד פעמית לחלה (אשלח צילום אבל בתבנית שאני עשיתי)
להקפיא 10 דק.

מצרכים לשכבה האמצעית:
1 שמנת מתוקה.
רבע כוס חלב.
2.5 כפות אינסטנט פודינג וניל.
חצי גביע גבינת שמנת.
חצי גביע גבינה לבנה 5%.
חצי גביע שמנת חמוצה.
אופן ההכנה:
להקציף שמנת עם אינסטנט פודינג וניל.
להוסיף בתנועות עטיפה את הגבינה.
להוסיף לתבנית על השכבה התחתונה.
לכסות בניילון נצמד והקפיא 5 שעות.

שכבה עליונה:
3 כפות כפות ממרח לוטוס (רצוי עם שבבי עוגיות).
להמיס במיקרוגל להוסיף לעוגה ולהקפיא עוד שעה.

לחלץ את העוגה מהתבנית.
רצוי לעשות בתבנית חפ ואז לחתוך את השוליים ולחלץ אץ התבנית.
אני עשיתי בתבנית מתכת אבל אני מומחית כבר לחילוץ חח.

קישוט:
50 גרם שוקולד לבן עם כף חלב.
להמיס במיקרוגל לדקה.
לערבב, להכניס לשקית זילוף, לנקב חור קטן ולזלף מעל שכבת הלוטוס.
רצוי להקפיא עד להגשה.

מי שאוהב מרקם קרמי – יש להוציא שעה וחצי לפני ההגשה.
מי שאוהב מרקם גלידתי 10-15 דק לפני ההגשה.
בהצלחה 😊

פס עוגת גבינה לוטוס חלומית_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים