המצרכים הנדרשים לשכבה התחתונה;
15 בסקוויטים (בטעם שוקולד).
50 גרם חמאה מומסת.
לטחון את הבסקווטים להעביר לקערית החמאה המומסת, לגבש ולהדק בתבנית ח"פ אינגליש קייק.
*להדליק תנור ל165 מעלות.
המצרכים הנדרשים לשכבת הגבינה:
2 ביצים קטנות.
חצי כוס סוכר.
חצי גביע שמנת חמוצה.
חצי גביע גבינה לבנה 5%.
חצי גביע גבינת שמנת.
גרירת לימון (מחצי לימון).
2 כפות קורנפלור.
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה;
לטרוף קלות את הביצים עם הסוכר.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב טוב טוב עד שלא יהיו גושים.להעביר לתבנית ולאפות ב160 מעלות ל3/4 שעה.
להוציא ולקרר כשעה במקרר
שכבה שלישית:
בקערית 4 כפות ממרח אוכמניות ו2 כפות מים חמימים- להוסיף מעל העוגה.
קרם;
להקציף חצי מיכל שמנת התוקה עם כפית אינסטנט פודינג וניל, להכניס לשקית זילוף ולקשט כיד הדימיון.
ב ה צ ל ח ה