חומרים:
חצי קילו אגוזי מלך קלויים קצת בתנור
לטחון אותם להוסיף
כוס אבקת סוכר
2 ביצים שלמות
כף מרגרינה/ מחמאה
כף ריבה
להמשיך ללוש טוב….
3
כפות קמח לערבב עם חצי שקית א. אפייה
לערבב ולהוסיף לעיסת האגוזים
אם אתם אוהבים קינמון זה אפשרי להוסיף כפית ..טעים..
לתת לעיסה לנוח במקרר לפחות שעה
ליצור כדורים 20 גרם לכל כדור לטבול באבקת סוכר לסדר במגש
לנעוץ אגוז
לחמם את התנור מראש..10 עד 15 דקות ל- 160 מעלות
להוציא מהר…
אחרי עשר דקות מתקררים
הן טעימות בטירוףף….