1 בצל גדול
כף וחצי שמן זית
חבילת פרגיות
צרור פחטרוזליה קצוצה דק
סלסלת פטריות שמפניון.
2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים.
פלפל חריף קצוץ (לא חייב)
כף פפריקה מתוקה
כפית מלח.
כף כמון.
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט.
כפית צ'ילי מתוק.
חצי כפית סוכר.
לטגן את הבצל עד שנהיה קצת בצבע קרמל
להוסיף את הפרגיות וחטגן מעט להוסיף את הפטריות ואת הסלרי
ואת שאר התבלינים ולבסוף את הפיטרוזליה
להוסיף 2 כוסות מים לערבב ולכסות
לבשל 45 דקות אש בינונית.