6-7 פרגיות.
למילוי
250 גרם בשר טחון.
2 בצלים..
כוס אורז.
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף בהרט.
100 גרם צנובר
למשרה
כף פפריקה מתוקה.
4 שיני שום קצוצות.
2 כפות סילאן או דבש
שמן
לתבנית בתנור.
2 בצלים חתוכים לרבעים
6 שיני שום עם הקליפה
רוזמרין
עגבניות שרי
להזהיב את הבצלים הקצוצים בשמן..להוסיף את הבשר טחון ולפורר טוב עם המזלג להוסיף תבלינים וצנובר…לצנן ולסנן…
לבשל את האורז בישול מלא ולאחד בין התערובות.
את הפרגיות לנקות לשטוף ולהמליח מכל הצדדים..
לשים מהמלית בקצה ולגלגל …לסגור עם קיסמים כשהתפר כלפי מטה…
לערבב פפריקה עם שום דבש ושמן ומלח ולעסות טוב את הפרגיות…
להניח בתבנית עם ניר אפיה…
לפזר בצל שיני שום רוזמרין ועגבניות שרי….
לכסות עם ניר כסף…
תנור שחומם מראש על 200 מעלות עד הזהבה…
להוציא את נייר הכסף לעוד רבע שעה ..