מצרכים הדרושים לשתי מנות
3 פרגיות חתוכות לחתיכות בינוניות
1/2 גמבה לרצועות
1 בצל לפלחים
2 תפוחי אדמה חתוכות לקוביות עם קליפתם
1 כף של אבקת בצל
1 כף דבש
1 כפית פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1) במחבת מטגנים את הבצל עד להזהבה לאחר מכן מכניסים את הגמבה, ואת הדבש יחד עם אבקת בצל
ושמים בצד
2) בסיר מטגנים את התפוחי אדמה בשמן עמוק ומניחים על נייר סופג
3) מטגנים את הפרגיות עד להזהבה , מכניסים אותם למחבת, ומערבבים
4) שופכים את התפוחי אדמה למחבת ומערבבים בעדינות , שמים פלפל שחור גרוס
מפזרים פטרוזיליה
ומגישים
Jacqueline fadelon