Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו פרגיות/ חזה עוף פרוס

לתיבול:
4 כפות שמן זית
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית כורכום
חצי כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
מעט צ'ילי גרוס חריף(בחירה)
חופן פטרוזיליה קצוצה
כף רכז רימונים או צ'ילי מתוק/טריאקי

אופן ההכנה :
לערבב את כל התיבול ולהכניס לתוך קערת התיבול את פרגיות/חזה העוף לשים חצי שעה או יותר במקרר ולצרוב על אש גבוה עד להשחמה משני הצדדים במחבת פסים או במנגל גז (הכי טעים במנגל גז)
אסתי 😋

פרגיות עסיסיות במחבת פסים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

241 מתכונים