מרכיבים
1/2 כוס פטרוזליה
2 יחידות פלפל גמבה
1 יחידה בצל מטוגן
2 יחידות סלרי גבעול ועלה
1 יחידה עגבניה
1 כוס בשן טחון מטוגן
50 גרם צנוברים מטוגנים
6 יחידות פרגיות
4 כפות שמן
4 שיניי שום
1 קופסא פטריות
2 כוסות מים
1 כפית פפריקה
1 כף כמון
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כרכום
1/4 כפית מלח
1 כפית מרק עוף
אופן ההכנה
מילוי לבשל חצי בישול כוס אורז עם סלרי קצוץ דק לתבל מלח פלפל עגבניה קצוצה מעט שמן … שהמילו קר להוסיף צנוברים מטוגנים קלות ואת הבשר המטוגן לערבב ולמלות את הפרגיות את הפרגית ולהניח עם הקיפול כלפי מטה… לטגן בסיר עם 4 כפות שמן גמבה חתוכה להוסיף 4 שיני שום חתוכים להוסיף חצי כוס פטרוזליה לערבב ולהוסיף קופסת פטריות אפשר טריות לערבב להוסיף את הפרגיות הממולאות להוסיף 2 כוסות מים לתבל כפית פפריקה כף כמון מעט פלפל שחור גרוס רבע כרכום כפית מרק עוף ולבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב ולהגיש