מצרכים – אפשר חזה עוף
700 גרם פרגית חתוך לקוביות – בגודל ביס
1 כפית שטוחה בהרט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כמון
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית שבבי צ'ילי ( לא חייב)
2 שיני שום כתושות
מלח
בלילה –
2 כוסות קמח
כוס וחצי מים
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
פלפל שחור ,מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה –
בקערה מערבבים את הפרגית עם כל שאר החומרים לתערובת אחידה , שומרים במקרר לפחות שעתיים.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה היפנית , מחממים שמן במחבת גדולה, טובלים את קוביות הפרגית אחד אחרי השני מוגנים דקה וחצי מכל צד עד קבלת צבע זהוב.