700 גרם פילה בשר(מס' 5)
200 גר' חומוס (בושל והוקפא)
4 גבעולי סלרי שטופים ונקיים חתוכים
כף שבבי שום
4 עלי דפנה
2 עגבניות קוביות
1 בצל קצוץ
כ10 עלי סלרי שטופים
תבלינים…
כף ראס אל חנות
כפית פפריקה מתוקה
כפית חוואיג
כפית מלח
2 כפות סילאן
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
ההכנה…
בסיר מחממים
4 כפות שמן
שמים את הבשר לסגירה
מכל הצדדים
מוציאים לצלחת להתקררות
מוסיפים לסיר בצל ועגבניות
מטגנים כ5 דקות
מוביפים את התבלינים
מערבבים כ2 דקות
מוביפים את הרסק
מערבבים כ3 דקות
מוסיפים
מים כ3 כוסות
את החומוס
את הגבעולי הסלרי
עלי הדפנה
מכסים ומבשלים
כ20 דקות
חוזרים לבשר
פורסים אותו לפרוסות
ומוסיפים לסיר
מעל מפזרים את עלי הסלרי
ומוסיפים את הסילאן
מכסים ומבשלים
על אש נמוכה
כשעה
בהמשך…
ייכנס לתנור
לשעתיים
כ150 מעלות
נ.ב
כשזה בתנור
בודקים מידי פעם
כדי שלא ייתיבש התבשיל