קילו בשר מס' 6
2 בצלים
5 תפוח אדמה
4 גזרים
3 כוסות חומוס
את הירקות חותכים
את הבצל קוצצים
את החומוס משרים כשעה
בסיר מטגנים את הבצל
שמים את הבשר וסוגרים אותו מכל הצדדים
ומוסיפים מים
ומבשלים כחצי שעה
ומוציאים לצלחת עד שיתקרר ואז פורסים
אותו לפרוסות
מוסיפים את החומוס והגזר
מערבבים כ5 דקות
מוסיפים מים בגובה
ומתבלים ב…
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
חצי כפית פילפל שחור גרוס
כפית שום כתוש
כף בהרט
מבשלים כחצי שעה
מחזירים לסיר את פרוסות הבשר ועם כף מרטיבים מלמעלה
מפזרים את תפוח האדמה
מעל לבשר
מוסיפים מים כמה שצריך
מנמיכים ומכסים ועל אש נמוכה מבשלים כשעה
הסיר נכנס לתנור
בערך שעתיים
200 מעלות
בתאבון