בקערה קטנה
1 כוס קמח לבן רגיל
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
עם כף לערבב חומרים אילו.
בסיר לחמם
1 כוס מים(240 מ"ל)
110 גרם חמאה חתוכה לקוביות.
כשמגיע לרתיחה להזיז הצידה מהכיריים.להוסיף תערובת החומרים היבשים, ולערבב היטב עם כף עץ ,או לקקן עמיד בחום.להחזיר לכיריים,להמשיך לערבב על חום בינוני עוד 3 דקות שלמות.
להעביר הבצק לקערת המערבל,לערבב עם וו גיטרה במשך2-3 דקות במהירות בינונית בכדי לצנן הבצק.
עתה נעבור להוספת הביצים.
להוסיף ביצה ולהמשיך לערבל עד שהביצה הוטמעה היטב בבצק.כך נוסיף בסך הכול 4 ביצים גדולות.
את הבצק יש להעביר לשקית זילוף,לזלף על נייר אפייה שהונח על תבנית אפיה.יש להקפיד על מרווחים בין פרופיטרול אחד לשני.אני זילפתי בערך בקוטר 2-3 ס" מ עיגולים.
לחמם התנור ל200 מעלות במצב טורבו.
לאפות 15 דקות בטמפרטורה זאת.לא לפתוח התנור!!!!!!
להוריד הטמפרטורה ל180 מעלות.ולאפות עוד 25 דקות .
עת הפרופיטרול מצוננים נכין קרם
1 גבינת מסקרפונה
2 שמנת מתוקה
1 כוס אבקת סוכר מנופה
1 כפית משחת וניל
1 כפית אינסטנט פודינג וניל.
להקציף במערכת לקרם יציב,ולהפסיק יש להיזהר מהקצפת יתר.
את הפרופיטרול חציתי בחלק התחתון.הנחתי כף מלאה בקרם.
לאחר שסיימתי למלאות את כל הפרופיטרול,איבקתי היטב בעזרת אבקת סוכר.
בקערית קטנה
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שמנת מתוקה
בפולסים קצרים במיקרו לחמם לערבב עד לקרם שוקולד חלק.הוספתי כפית סירופ תירס,מקנה ברק לשוקולד.אפשר שמן במקום.
לקחתי כל פעם פרופיטרול אחד וטבלתי הפוך בקערית השוקולד..
בהצלחה,
דייויד ביטון היקר וכול מנהלות הקבוצה.לעונג לי להיות עימכם ללמוד ממתכוניכם, ולשתף מתכוני.נהנית מאוד בחברתכם וחושבת שזאת קבוצה נפלאה.
ישנו דבר אחד ברשותכם שמפריע לי.בנות שמשתפות הפוסט עם אחרים.הן טורחות לשתף הפוסט ,אך לא להביע דיעה או לסמן לייק.
כולנו כאן נהנים מהחברותא יחד.אז אם יהא לכן לשתף.סמנו לייק קטן.
כל אחת ואחד שמעלה מתכון משקיע בזאת זמן.
אילו שמכירים אותי יודעים שאני ישרה ואומרת את שעל ליבי