Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות קמח
רבע כפית מלח
פחית קרם קוקוס
כוס סוכר
שתי כוסות וחצי מי ברז
בכוס חד פעמי חם

אופן ההכנה.
להכין את הבלילה בנתיים שמיםסיר עם שמן עלה אש
את המכשיר שמים בתוך השמן שעל האש כדי שיהיה חם
לאחר מכך טוב את המכשיר בתוך הבלילהלא עד הסוף כדי שיוכל להפרד מהמכשיר
אם רוצים צבעוני לחלק את הבלילה מוסיפים צבע מאכל.

בהצלחה.

פרחי לוטוס_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים