Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

המצרכים :
בכוס קרטון אוניברסלית

לסירופ סוכר:
1 כוס סוכר
2/3 כוס מים
כפית מיץ לימון

אופן הכנת הסירופ:
להרתיח על עוצמה הכי גדולה את כל מרכיבי הסירופ מרגע הרתיחה כ 7 -8 דקות עד לקבלת סירופ מעט סמיך .

להוסיף מעט מאוד
תמצית מי זהר

ו כ – 3 כוסות שקדים טחונים
ללא קליפה
לחלק לשני חלקים או יותר
ולשים בכל קערה מעט צבע מאכל רצוי ג'ל !
לקרר את העיסה כמה דקות
עד להתייצבות .
לקחת מעט מהעיסה לגלגל לכדור קטן למעוך מעט
להניח אגוז באמצע ולהצמיד אותו בעדינות שלא ישבר ולצבוט מסביב בעזרת צובט מעמול
או למלא בתוך תמר ללא חרצן ולצבוט את המרציפן .
לא חובה! ניתן לצפות את הפרחים במעט סוכר .

לסדר בתוך עטרות נייר .

באהבה אסתי ❤️

פרחי מרציפן אגוז  ותמר כשר לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים