המצרכים :
בכוס קרטון אוניברסלית
לסירופ סוכר:
1 כוס סוכר
2/3 כוס מים
כפית מיץ לימון
אופן הכנת הסירופ:
להרתיח על עוצמה הכי גדולה את כל מרכיבי הסירופ מרגע הרתיחה כ 7 -8 דקות עד לקבלת סירופ מעט סמיך .
להוסיף מעט מאוד
תמצית מי זהר
ו כ – 3 כוסות שקדים טחונים
ללא קליפה
לחלק לשני חלקים או יותר
ולשים בכל קערה מעט צבע מאכל רצוי ג'ל !
לקרר את העיסה כמה דקות
עד להתייצבות .
לקחת מעט מהעיסה לגלגל לכדור קטן למעוך מעט
להניח אגוז באמצע ולהצמיד אותו בעדינות שלא ישבר ולצבוט מסביב בעזרת צובט מעמול
או למלא בתוך תמר ללא חרצן ולצבוט את המרציפן .
לא חובה! ניתן לצפות את הפרחים במעט סוכר .
לסדר בתוך עטרות נייר .
באהבה אסתי ❤️