מתכון :
חומרים :
250 גרם קמח
250 גרם שומשום קלוי
חלמון (צהוב) של ביצה אחת קטנה
1/2 חבילה אבקת אפיה
125 גרם מרגרינה מומסת
קורט מלח
מעט קינמון
1/4 כוס שמן
מעט חומץ
ללוש הכל עם מים מהול בהדרגה עד לקבלת עיסה נוחה לרידוד.
לתת מנוחה של רבע שעה במקרר עטוף בניילון נצמד..
לרדד לא דק מידיי ולקרוץ בשבלונת פרח .או כל שבלונה שתבחרו.
לעשות קונוס ולהדק טוב שלא יפתח ולטגן בשמן עמוק..
לאחר מכן להעביר לסירוף סוכר..
למלא בריבת צימוקים עם האגוזים -מרוזייה ..