מצרכים
1) 5 חלמונים
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
2 וחצי כוסות קמח
2) ריבת תות או כל ריבה שאוהבים.
3) 5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קוקוס.
אופן ההכנה –
1)מערבבים במיקסר עם וו לישה,
את החלמונים , סוכר ,קמח , אבקת אפיה
מחמאה, וסוכר וניל
מערבבים עד לאיחוד הבצק,
בצק רך ונעים.
2) מרפדים תבנית 28 או חד פעמי בנונית
נייר אפיה משומנת.
משטחים את הבצק.
( מרדדת על נייר האפיה)
3) אופיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ- 20 דקות או עד הזהבה.
4) מקררים את הבצק כ-10 דקות.
5) מורחים שכבת ריבת תות או כל ריבה שאוהבים
או שוקולד.
6) מקציפים חלבונים , מוסיפים סוכר
את הקוקוס בתנועת עטיפה.
7) בעדינות מורחים את שכבת הקרם מעל הריבה.
😎 אופים עוד כ- 20 דקות או עד הזהבה.
אוכלים בהנאה ❤️❤️❤️❤️❤️