Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגיות פריך נימוכות עדינות מתכון בלעדי 😁❤️

מצרכים:
200 גרם דובדבנים מסוכרים. (נמצא בכל סופר)
**** 100 גרם לטחינה 100 גרם לקישוט
100 גרם רחת לוקום אדומה
ביצה
100 גרם מחמאה
חצי כוס פטל דובדבנים רק התרכיז
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
בערך 3.5 כוסות קמח
חצי כוס קורנפלור.
לטחון 100 גרם דובדבנים ביחד עם 100 גרם רחת לוקום
למרקם חלק
ליצור כדורים במשקל 10 גרם ולהכניס למקרר להתייצבות.
בקערת המיקסר
להקציף ביצה, אבקת סוכר, ווניל, תרכיז מחמאה מיץ תפוזים.
להוסיף קורנפלור אבקת אפיה ואת הקמח בסוף לאט לאט.
לערום את הבצק להכניס למקרר חצי שעה.
להכין קערה עם מעט סוכר, חצאי דובדבן לקישוט.
להוציא את הבצק והמלית.
לקחת 15 גרם מהבצק, להכניס כדור מהמלית, להדק ולגלגל בסוכר לנעוץ דובדבן
להניח בעטרות
לאפות 10-12 דקות.
160 מעלות