Share with:


חלבי

אופן הכנה

למצרכים
2/3 כוס חלב שקדים
כוס חמאה מומסת
1 כפית קינמון
1 כוס סוכר חום בהיר יבש
1 כפית אגוז מוסקט טחון
2 ביצים גדולות
2 חופני שומשום
2 כוסות קמח ניפלאות.
1 כפית אפיה
100 גרם אגוזי מלך קלוי קצוץ
1 כוס פירות יבשים קצוצים
4 כוסות פתיתי קוואקר

איך מכינים
1. למיקסר מכניסים חמאה מומסת קינמון, חלב שקדים סוכר חום מערבבים.
את אגוז מוסקט. ביצים. השומשום. מלח. פירות יבשים. ולבסוף קמח ואפיה. בהדרגה. והקוואקר מערבבים מוציאים מקערת המיקסר.
2 מעבירים הבצק לתבנית תנור מרופדת. בידיים מעט רטובות
3. משטחים לשכבה אחידה ולתנור שחומם ל- 175 מעלום אפיה 20 -30 דקות
להזהבה יפה. מוצאים וחותכים לקוביות. מחוץ לתנור יותר קריספי

פריכיות ביתיות עם פירות יבשים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

102 מתכונים