Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
קילו קמח(מנופה)
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 כוסות מיםפושרים (חד פעמי קר)
כף מלח
2 כפות ברנדי
חצי כוס שמן זית
2 ביצים טרופות

ההכנה
בקערת מיקסר לשים את השמרים והסוכר להוסיף מים פושרים לערבב טוב טוב ולכסות עם מגבת ל10 דקות בערך(זה צריך לתפוח)

להוריד את המגבת ולהוסיף קמח לעשות גומה ולשים ברנדי ביצים שמן ומלח להפעיל את המיקסר וללוש עד לקבלת בצק חלק וקצת דביק.

לפזר מעט קמח לאסוף את הבצק לשים בנילון נצמד להחזיר לקערה ולשים במקרר ללילה שלם.

להוציא את הבצק לקמח משטח עבודה לרדד מעט לא דק מדי לקרוץ צורת פריקסה , להניח על נייר אפיה גזור .

לטגן ב3 כוסות(חד פעמי קר) שמן

טעים טעים טעים תהנו..

פריקסה נדיר
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים