הכל נמדד בכוסות מדידה.
1 קג קמח רגיל
2 כפות שטוחות שמרים יבשים ( או קוביית שמרים)
.1 כף מלח
1/4 כוס שמן
1/4 כוס ערק (או ברנדי)
1 כפית שטוחה משפר אפייה (לא חובה אבל רצוי)
3 כוסות מים
1/2 כפית סוכר
1 ביצה
אופן ההכנה:
להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים ללוש 5 דקות לפחות…
להתפיח כשעה…לחלק ל-כ-20 כדורים ולעצב כמו בתמונה ..
להתפיח שוב כרבע שעה לפני הטיגון….
לטגן בשמן חם….
נהוג למלא עם: תפו"א מבושל חתוך לקוביות..ביצים קשות. מלפפון חמוץ.טונה ….ומה שאוהבים….