Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
1 כף ערק
1/4 כוס שמן
2.5-3 כוסות מים חמים .

ללוש במיקסר או בידים עד שהבצק לא דביק הומוגני .
להתפיח שעה
להוריד את האויר לרדד עם מערוך לעובי 2 ס"מ ולקרוץ את הפריסה בצורה אובלית או עגולה .על ריבוע נייר אפיה

להתפיח חצי שעה .

לשים שמן עמוק במחבת עם חתיכת גזר לטגן משני הצדדים להזהר שהשמן לא יהיה רותח מידי .

מילוי –
סלט ירקות קצוץ דק
טונה 3 קופסאות
בצים קשות 6
לימון כבוש חתוך
זיתים
פלפל קלוי קצוץ דק
4 תפא מבושלים קצוץ לריבועים מלח ואריסה

לחתוך את הפריקסה באמצע לשים מעט מכל סלט ולשים במגש .
בתיאבון .

פריקסה_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים